Ümraniye’de Kamyon Kazası: Jeneratör Yola Düştü
Ümraniye’de meydana gelen kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Olayda, bir kamyon kaza yaparak kaldırıma çıktı ve kasasındaki jeneratör yola devrildi.
Kaza, saat 15.30 sularında Ümraniye’nin Armanevler Mahallesi Tütengil Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 42 KJ 878 plakalı Peugeot marka kamyonun şoförü Serdar E., dik yokuşta aracı kontrol edemeyerek kaldırıma çıktı. Çarpmanın etkisiyle, araçtaki jeneratör yola devrildi. Neyse ki, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
Kazanın ardından olay yerine vinç sevk edildi. Vinç ile devrilen jeneratör, yolu açmak amacıyla kaldırılarak başka bir kamyona yüklendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ÜMRANİYE’DE DİK YOKUŞTA SEYİR HALİNDE OLAN KAMYON ŞOFÖRÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU KALDIRIMA ÇIKTI. KAZADA KAMYON KASASINDAKİ JENERATÖR YOLA DEVRİLDİ.