Ümraniye Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği
Ümraniye Belediyesi, bu yıl yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaç sahibi yaklaşık 5 bin aileye kırtasiye seti yardımı yapıyor.
Kırtasiye Setleri İhtiyaç Sahibi Ailelere Dağıtılıyor
2025-2026 eğitim-öğretim yılı öncesinde, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için sağlanan kırtasiye setleri ile eğitim desteği devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne kayıtlı olarak yer alan yaklaşık 5 bin öğrenciye ulaşacak olan yardımlarda, çanta ve kırtasiye malzemeleri yer alıyor. Sosyal belediyecilik modeli çerçevesinde hareket eden Ümraniye Belediyesi, eğitim sürecinin her adımında öğrencilere ve ailelerine destek sunmayı sürdürüyor. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere yönelik bu kırtasiye setleri, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlanmasına yardımcı oluyor.
Başkan Yıldırım: “Eğitimi Her Zaman Destekliyoruz”
Okul binalarının bakım ve onarımlarını, boya badana işlerini düzene koyarak yeni döneme hazırlık yaptıklarını belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Okullarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, taleplerini karşılamaya gayret ediyoruz. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye ediyoruz. Eğitimi her dönem destekliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASINA SAYILI GÜNLER KALA, SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE KAYITLI OLAN YAKLAŞIK 5 BİN AİLEYE KIRTASİYE SETİ YARDIMINDA BULUNUYOR.
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASINA SAYILI GÜNLER KALA, SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE KAYITLI OLAN YAKLAŞIK 5 BİN AİLEYE KIRTASİYE SETİ YARDIMINDA BULUNUYOR.
SAKARYA’DA JANDARMA EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YAKALANAN 1 ŞAHIS TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.