Ümit Milli Takımı’nın 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri Başlıyor
Ümit Milli Takımı, 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’ne 9 Eylül Salı günü Hırvatistan ile oynayacağı maçla başlayacak. Ay-Yıldızlılar, bu önemli karşılaşmayı Trabzon’da gerçekleştirecek.
Papara Park’ta Hırvatistan ile Karşılaşacaklar
Ümit Milli Takımı’nın 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’nde oynayacağı ilk maçın stadyumu belli oldu. Ay-Yıldızlılar, Hırvatistan ile oynayacakları ilk müsabakayı Papara Park’ta oynayacak. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, bu heyecanlı müsabakanın başlama saatinin daha sonra duyurulacağı bildirildi.
H Grubu’nda Rekabet Dolu Bir Süreç
Teknik Direktör Egemen Korkmaz yönetimindeki Ümit Milliler, 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda Hırvatistan, Macaristan, Litvanya ve Ukrayna ile mücadele edecek. Bu grup, Ümit Millilerin başarısını pekiştirecek kıyasıya bir rekabet ortamı sunacak.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
2027 UEFA AVRUPA U21 ŞAMPİYONASI ELEMELERİ’NE 9 EYLÜL SALI GÜNÜ HIRVATİSTAN İLE OYNAYACAĞI MAÇLA BAŞLAYACAK ÜMİT MİLLİ TAKIMI, RAKİBİNİ TRABZON’DA KONUK EDECEK.