UEDAŞ, Ramazan Bayramı’nda Enerji Kesintisi Olmaması İçin Hızla Hazırlanıyor

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Ramazan Bayramı boyunca kesintisiz enerji sağlamak amacıyla 298 ekip ve 109 araçla 24 saat hizmet verecek. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da yaşayan 5 milyon kişi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Ramazan Bayramı boyunca kesintisiz enerji

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Ramazan Bayramı döneminde artan enerji talebini karşılamak amacıyla hazırlıklarını tamamlamış durumda. Şirket, 298 ekibiyle birlikte 24 saat kesintisiz hizmet sağlamak için sahada aktif olacak.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova gibi illerde toplam 5 milyondan fazla kişiye elektrik dağıtım hizmeti sunan UEDAŞ, bayram süresince bu hizmetin sürekliliğini sağlamak için çalışmalarını kesintisiz sürdürecek. 298 ekip ile birlikte 109 aracın görev alacağı bayram boyunca, elektrik şebekesinin takip ve kontrolü SCADA sistemi aracılığıyla gerçekleştirilecek.

UEDAŞ, enerji kesintisi yaşanmaması adına gerekli tüm önlemleri almış durumda. Tüketiciler, çağrı merkezi, mobil uygulama ve sosyal medya kanalları üzerinden anlık destek alabilecekleri bir hizmet sunuyor. Bu bayram döneminde planlanan enerji kesintileri askıya alınırken, firma enerji arzının sürekliliği için bakım ve denetim çalışmalarını aksatmadan sürdürecek.