### Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Genç Sporcular Başarıya İmza Attı
10-14 yaş grubu Türkiye Güreş Şampiyonası’nda, ilçemizi gururla temsil eden genç sporcular, kazandıkları derecelerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Şampiyona sonrası, başarılı güreşçiler Kaymakam İbrahim Keklik’i makamında ziyaret ederek elde ettikleri başarıları paylaştı.
Yetenekli Sporcuların Dereceleri
Kadınlar U10 yaş kategorisinde 39 kiloda Havva Aysina Gevher birinci olarak şampiyonluğa ulaşırken, U13 yaş 73 kiloda Mia Serana Riqulme Martinez de birincilik elde etti. U13 yaş 58 kiloda yarışan Ayşe Karpuzcu ise üçüncülükle podyuma çıkmayı başardı. Erkekler Greko-Romen stilinde de başarılar devam etti; U10 yaş 52 kiloda Ege Özdıkıcı üçüncü, U11 yaş kategorisinde Ali Çakmak üçüncü, U12 yaş 62 kiloda ise Muhammed Emin Özkay beşinci olarak ilçenin adını duyurdu.
Kaymakam Keklik’in Kutlama Mesajı
Kaymakam İbrahim Keklik, genç güreşçileri başarılarından dolayı tebrik ederken, bu başarıların arkasında yatan motivasyonların kaynağı olan antrenörler ve ailelere de teşekkürlerini iletti. Genç sporculara daha büyük hedeflere ulaşmaları için destek olma sözü verdi.
GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZ KAYMAKAM İBRAHİM KEKLİK’İ ZİYARET ETTİ
GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİREN SPORCULARIMIZ KAYMAKAM İBRAHİM KEKLİK’İ ZİYARET ETTİ
VAN’DA, TÜRKİYE DUATLON FEDERASYONU TARAFINDAN 14. BÖLGE YARIŞMALARI YAPILDI.
VAN’DA, TÜRKİYE DUATLON FEDERASYONU TARAFINDAN 14. BÖLGE YARIŞMALARI YAPILDI.
ANTALYA’NIN FİNİKE İLÇESİNDE HAKKINDA 11 AYRI SUÇTAN KESİNLEŞMİŞ 25 YIL 8 AY HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS, JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONLA YAKALANDI.
OLAY YERİ (ARŞİV)