Tufanbeyli ve Saimbeyli’de Yoğun Kar Yağışı, Vatandaşları Sevinçle Karşıladı

Editör
1 Dakika Okuma
Tufanbeyli ve Saimbeyli’de Yoğun Kar Yağışı, Vatandaşları Sevinçle Karşıladı

Adana’nın Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerinde gece saatlerinde yoğun kar yağışı

Adana’nın Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçelerinde gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle vatandaşlar, güne beyaz kar manzarasıyla uyandı. Saimbeyli ve Tufanbeyli’de yarım metreye ulaşan kar birikintisi, köylülerin bu yıl su sıkıntısı yaşadıkları için kar yağışına sevindikleri belirtildi.

Saimbeyli, Tufanbeyli Kayseri yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle gece saatlerinde trafiğe kapandı. Köylerde vatandaşlar, karla kapanan evlerinin önünü küreklerle açmaya çalıştılar.

Tufanbeyli ilçesi Bozgüney Mahallesi’nde yaşayan Ömer Küçüközen, geceden beri yoğun kar yağışı olduğunu ifade ederek, Obruk mevkiinden itibaren yolların karla kapalı olduğunu ve tır ile araçların geçişine izin verilmediğini kaydetti.

Saimbeyli Çeralan Mahallesi’nde köpekleriyle karda oyun oynamaya çıkan Eyüp Öğüt, diz boyu kar yağdığı için köyde çok mutlu olduklarını belirterek, bu yıl kuraklık nedeniyle su sıkıntısı yaşadıkları için beklenen kar yağışının kendilerini çok sevindirdiğini dile getirdi.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş