Terazi Burcu Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Burçlar Nuray Sayari 23 Mart 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 23 Mart 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları – Astroloji
  Terazi burcu astrolojide aşk, güzellik, sanatsal konular, rahat yaşama isteği ve lüksü temsil eden Venüs tarafından yönetilir. Terazi burcu erkeği burçlar dünyasının en naif ruhlu, nazik erkeğidir. Sanata ve güzelliğe düşkünlüğü ile bilinir. Peki terazi burcu nasıl kadınlardan hoşlanır? Eğer bir terazi erkeğinden hoşlanıyorsanız ve onun ne istediğini bilmiyorsanız bu makalemizi iyi okuyun.

 
      Toplum Tarafından Beğenilen ve Onu Gururlandıran Kadınlar 

      Terazi burcu estetik duyguları güçlü olduğu için güzel şeylere meraklıdır. Özel yaşamında da iş hayatında da her zaman daha güzele ulaşmayı hedefler. Terazi burcu erkekleri kadınlara nasıl davranılacağını ve onları nasıl onurlandıracaklarını iyi bilirler. Aynı şekilde kendi de toplum içinde ilişki yaşadığı kadınla övünmek ister. Bu yüzden toplum tarafından beğenilen, nerede nasıl hareket edeceğini bilen, güzel, bakımlı, girdikleri ortamda ilgi uyandıran kadınlardan hoşlanırlar. 

     Onu Kıskandırmaya Çalışmayan Kadınlar 

    Terazi burcu erkekleri yanındaki kadının beğenilmesinden rahatsızlık duymazlar. Zaten bu burç insanları mantığını iyi kullanırlar ve olayları mantık çerçevesine oturturlar. Bu sayede kıskanmazlar. Ama onları kıskandırmaya çalışmak tehlikeli olabilir. Çünkü terazi burçları için denge çok önemlidir. Bir kere kıskanmaya başlarlarsa hayatlarındaki dengeyi kaybederler. Bu yüzden sizden uzaklaşmak isteyebilirler. 

       Onu Destekleyen Kadınlar 

      Terazi burçları astroloji dünyasının en zor karar veren burcudur. Bir karar alırken ince eleyip sık dokurlar. Ama karar verdiklerinde bunları uygulamak geçirmek için oldukça istekli olurlar. Hatta aldıkları kararları savunurlar. Fakat başladıkları işi bitirme konusunda iyi değillerdir. Bundan dolayı her şeyini anlatabileceği ve onu eleştirmek yerine fikirlerini destekleyecek kadınlardan hoşlanırlar. Hatta size bir ipucu; ona inandığınızı söylemeniz onu gururlandıracaktır. 

        Özgün Kişilikli ve Açık Fikirli Kadınlar 

        Terazi burçları sabit fikirlilikten hoşlanmazlar. Kendileri entelektüeldir. Bu yüzden ilişki yaşayacağı kadının hayata her açıdan bakabilen, özgün fikirleri ve imajı olması ister. Hatta bu kadın mümkünse kendi aile ve arkadaş çevresi dışından olsun ister.
 
       Kendinden Emin ve Dominant Olan
 

       Terazi burcu erkeği, kendine güvenen kadınlara ilgi duyar. İlişki yaşayacağı kadının baskın karakterli olması ister. Ama onun üstünde baskı kuran ve kendisini kısıtlamaya çalışan kadınlardan hoşlanmaz. Sosyalliğe çok önem verirler. Arkadaşlarıyla birlikte olmayı çok severler. İnsanlarla iyi anlaşırlar ve onlarca çok iyi anlaştığı arkadaşı vardır. Bu yüzden onun arkadaşlarıyla birlikte olması engellemeye çalışmak bu erkeğin sizden uzaklaşmasına neden olur. Ne kadar çapkın oldukları düşünülse de aşık olduklarında sadıktırlar. 

          Dengeli Kadınlar 

       Terazi burçları kendi içlerinde dengeli değillerdir ama karşısındaki insanda denge ararlar. Terazi burcunu simgeleyen terazi aslında onların etrafındaki insanları ve olayları dengelemesini temsil eder. Zaten herkesle iyi anlaşmasının sırrı da budur. Terazi burcu aşka açıktır ve bir aşık olduğunda bırakmak istemez. Bu uçarı adam gider yerine karşısındakiyle denge içinde olmak isteyen bir adam gelir. Huzuru için sorunları konuşmak yerine üstüne örtmeyi tercih edebilir. Kavga etmeyi hiç sevmezler ve gerektiğinde susmayı bilirler. Bu yüzden bir terazi erkeğiyle ilişki yaşıyorsanız bu çok zor biter. Çünkü sizi kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapar. 

        Hoşgörülü Kadınlar
 

      Terazi burcu naif ruhludur. İnsanları dış görünüşlerine göre yargılamazlar. Aynı şekilde bir başkasının yapmasından rahatsızlık duyarlar. Sakın onların yanındayken insanları küçük düşürmeye çalışmayın ve birine haksızlık yapmayın. Haksızlığa gelemezler. Sizi ne kadar sevseler de böyle bir şey karşısında her zaman ezilenin yanında olacaklardır. İnsanlara hoşgörü gösteren ve her şeye rağmen insanların iyi görmeye çalışan kadınlardan etkilenirler.