Günlük Burç Yorumları - 26 Mart Salı Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumları - 26 Mart Salı Nuray Sayarı
Terazi Burcu Nasıl Aşık Edilir


Eylül 23 - Ekim 22 tarihleri arasında doğan kişiler terazi burcudur. Sonbahar burcu olduğundan mıdır bilinmez, bu burca mensup kişiler romantik olurlar. Sevdiklerine karşı aşırı derece de kıskanç olan terazi burcu insanı aynı zamanda sevdiklerine karşı çok uysaldır.

Terazi Burcu Neleri Sever?

Bir terazi burcu insanı herkesin sevdiğini sevmez. Birçok kişini hoşuna giden o çok pahalı hediyeler, gösterişli eşyalar terazilere göre değildir. Burçlar arasında belki de en ucuz şeyler ile mutlu olacak burç terazidir. Çoğu zaman kırılan kalbini onarmak için güzel sözler söylemek, sevdiği bir kitabı hediye etmek gibi ufak şeyler yeterlidir. Narin ve zarif olan her şey terazi burcu için idealdir. Bazen tek bir adet beyaz veya kırmızı gül, bazen okunan bir şiir, bazen kurulan bir hayal, bazen ufak bir öpücük bile terazi insanını mutlu etmeye yeter. Merhamet ve şefkat duygusu en önem verdiği şeylerdir. Hayvanları dostu olarak gören bu burç  astroloji burçları arasında hayvanlara en düşkün olanıdır. 

Terazi Burcu ile Nasıl İlişki Kurulur?

Dikkatini çekmek ve yakınlaşmak için öncelikle doğal olunmalı. Doğallık terazilerin önem verdiği bir kavramdır. Yalan, dolan, sahte duygular gibi olaylar terazinin ilişkiyi sonlandırmasına neden olur. İlişkide saygı, sevgi ve anlayış bekler. Özgürlüğüne düşkün olan teraziler, çok fazla sıkmaya ve aşırı kıskançlığa gelemez. Her şey dozunda olmalıdır onlar için. Hissettikleri onlar için çok önemlidir. Dobra olan terazi burcu, sevmediğini anında söyler ve lafı dolandırmadan anlatır. 

Terazi Burcu Nasıl Aşık Edilir?

Terazi insanı, koç burcu kadar olmasa da inatçıdır. Nazının geçtiği insanlara özel bir ilgi duyar. Özgür olabileceği, birlikte farklı şeyler yapabileceği, aklın sınırlarını zorlayan heyecan verici şeyleri yapmaktan zevk alırlar. Beklenmedik anda gelen öpücükler, tatlı gülüşler, hissettirilen güven, verilen değer bunlar terazi burcunu mest eder. Romantik ortamlar, ara sıra yapılan ufak şehir dışı kaçamaklar, saça dokunmalar çok hoşuna gider ve aradaki duvarları kaldırmasına, yavaş yavaş hoşlanmasına yol açar. Sırları hiç sevmeyen terazi burcu, bir sırrı yakaladığı zaman ya da kendisine söylenen bir şeyin yalan olduğunu ispat ettiği anda o ilişki bitmiş demektir.

Daima ispat ve deliller ile tartışmaya giren terazi insanını eğer yumuşatmak istiyorsan alttan alman gerekmektedir. Karşılıklı hoşgörü esasına dayanan ilişkileri seven terazilerin ilişkide saygısızlığa tahammülü yoktur. Bir teraziyi aşık etmek için onu kıskandırma yoluna gitmek her ne kadar mantıklı dursa da aşk sırasında mantık yerine kalbi seçen terazi insanı için o ilişki sonlanır. Her daim sevecen, nazik, kibar ve cana yakın olmayı bilmek teraziyi etkileyen başka bir durumdur. Asla hayır diyemediği şeyler başında nazikçe istenilen şeyler yatar. Kibar olunduğu sürece terazinin hayır diyemeyeceği şey yoktur.