Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teksüt Fabrikasındaki Yangınla İlgili Soruşturmada 8 Kişiden 1’i Tutuklandı, 7 Kişi Serbest Bırakıldı

Gönen’deki Teksüt fabrikasında meydana gelen yangında 2 kişinin yaşamını yitirmesiyle ilgili başlatılan soruşturmada, 8 kişiden 1’i tutuklandı, diğerleri adli kontrol ile serbest bırakıldı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Gönen’deki Teksüt fabrikasında meydana gelen yangında 2 kişinin yaşamını yitirmesiyle

Gönen’deki Teksüt Fabrikasındaki Yangın Soruşturmasında Gelişmeler

Balıkesir’in Gönen ilçesindeki Teksüt Süt Ürünleri fabrikasında meydana gelen yangın sonucunda hayatını kaybeden 2 kişinin ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Yangında hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri, Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazelerle tespit edilmeye çalışılıyor.

Gözaltına Alınan Şüpheliler ve Yargı Süreci

Yangın ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler C.A. (70), D.Y. (45), E.K. (35), F.T. (39), O.T. (52), M.A.Ş. (20), M.B.E. (25) ve U.Ç. (18) olarak belirlendi. Bugün Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen şüphelilerden U.Ç., sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak Bandırma Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Diğer 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yangının Nedeni Üzerine Tarafından Yapılan Çalışmalar

Yangının neden se çıktığı ve nasıl bir şekil aldığını belirlemek için bilirkişi heyeti tarafından teknik incelemeler sürdürülmekte. Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.