Tekirdağ’da okul inşaatında erkek cesedi bulundu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki inşaat halindeki okulda bir erkek cesedi bulundu. Hareketsiz haldeki şahıs, yapılan incelemelerin ardından adli tıpa sevk edildi. Olayla ilgili polis ve savcılık soruşturması devam ediyor.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki inşaat halindeki okulda bir erkek cesedi bulundu.

Çorlu’da İnşaatta Erkek Cesedi Bulundu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yapımı devam eden bir okul inşaatında bir erkek cesedi bulundu.

Olayın Ayrıntıları

Olay, Şeyh Sinan Mahallesi’ndeki Eski Sanayi mevkiinde meydana geldi. Yapımı devam eden inşaat halindeki binada hareketsiz yatan bir erkek şahıs, çevredekiler tarafından fark edilerek durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Polis ve Savcılık İncelemeleri Başladı

Olay yerine gelen ambulans, polis, itfaiye ve olay yeri inceleme ekipleri, olayla ilgili detaylı bir çalışma başlattı. Ayrıca Cumhuriyet Savcısı da olay yerine intikal ederek gerekli incelemeleri yaptı.

Cenaze Adli Tıp Kurumuna Sevk Edildi

İlk incelemelerin ardından, olay yerinden kaldırılan şahsın cenazesi kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla adli tıp kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma ve incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı