Tekirdağ’da Narkotik Ekipleri Operasyon Düzenledi: 11 Şüpheli Tutuklandı, 197 Kişi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

2 Dakika Okuma

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonları: 197 Şüpheli İşlem Gördü

Tekirdağ genelinde narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler ve operasyonlar sonucunda, sokak narkotik satıcılarına yönelik önemli bir mücadele yürütüldü. Bu çalışmalar kapsamında toplam 197 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, 11 kişi uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklandı.

Kapsamlı Uygulamalar ve Uyuşturucu Yakalamaları

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, NARVAS ihbarları doğrultusunda, 15-22 Aralık 2025 tarihleri arasında 11 ilçede ve 62 mahallede etkin bir şekilde uygulamalar gerçekleştirdi. Çeşitli suçlardan dolayı 167 kişi uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma suçlamasıyla, 30 kişi ise uyuşturucu ticareti suçundan adli işlem gördü.

Maraçları Ele Geçirildi ve Tutuklamalar Yapıldı

Gerçekleştirilen operasyonlar esnasında, uyuşturucu satıcılarından 760 gram farklı uyuşturucu madde, 3 bin 839 adet uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu ticareti yoluyla elde edildiği değerlendirilen 38 bin 280 TL nakit paraya da el konuldu. Yapılan çalışmalar sonucunda adli mercilere sevk edilen 11 şüpheli, uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetin Mücadelesi Devam Edecek

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin yaşamını tehdit eden bu sokak satıcılarına karşı mücadelenin kararlılıkla süreceği mesajını verirken, vatandaşları da bu savaşa destek vermeye çağırdı. Acil durumlar için 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden, acil olmayan ihbar ve talepler için ise 0 552 155 59 59 numaralı WhatsApp hattına yazılı ya da fotoğraflı bildirimde bulunulabileceği belirtildi.

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version