Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tekirdağ Valiliği, Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle 7-8 Ağustos Tarihlerinde Marmaraereğlisi, Şarköy ve Süleymanpaşa’da Denize Girmeyi Yasakladı

    Tekirdağ Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 7-8 Ağustos 2025 tarihlerinde Marmaraereğlisi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerinde denize girmeyi yasakladı. Vatandaşların güvenliği için dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

    Tekirdağ Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 7-8 Ağustos 2025 tarihlerinde

    **Tekirdağ’da Hava Koşulları Denize Girişi Sınırladı**

    Tekirdağ’da, olumsuz hava koşulları sebebiyle Marmaraereğlisi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerinde denize girmek 2 gün süreyle yasaklandı.

    Valilikten Açıklama

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere ve kıyılardaki deniz durumuna dayanan bu karar, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla Tekirdağ Valiliği tarafından alındı.

    Yapılan resmi açıklamada, 7-8 Ağustos 2025 tarihleri arasında Marmaraereğlisi ilçesindeki Sultanköy Mahallesi ile Şarköy ve Süleymanpaşa genelinde deniz girişi yasağı olduğu ifade edildi.

    Vatandaşlara Dikkat Uyarısı

    Tekirdağ Valiliği, vatandaşların bu yasaklara riayet etmeleri ve can güvenlikleri için dikkatli olmalarını talep etti.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı