Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    TBMM’de “Terörsüz Türkiye” İçin Milli Dayanışma Komisyonu İkinci Toplantısını Gerçekleştirdi

    TBMM’de “Terörsüz Türkiye” hedefiyle kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, Numan Kurtulmuş başkanlığında ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Üçüncü toplantı ise 12 Ağustos’ta yapılacak. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve diğer yetkililer sunum yaptı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    TBMM Milli Dayanışma Komisyonu İkinci Toplantısını Tamamladı

    Tarihinde “Terörsüz Türkiye” vizyonu kapsamında kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Üçüncü toplantının tarihi ise 12 Ağustos Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi.

    Bakanlar Komisyona Katıldı

    Komisyon, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. Toplantının kapalı olarak yapılmasına yönelik oylama sonucunda, bu karar oy birliği ile alındı. Meclis Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, toplantının gizliliği konusunda Anayasa ve İçtüzük hükümlerine atıfta bulunuldu. Ayrıca, kapalı oturumda hangi usul ve esasların geçerli olacağı aktarıldı.

    Açıklamada yer alan detaylara göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, toplantıya katıldılar ve güvenlik, savunma ile istihbarat konularında Komisyon’a kapsamlı bilgiler sundular. Komisyon üyeleri, kendilerine yönlendirilen soruları da yanıtladı.

    Son olarak, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, üyelerinin önerilerini almak üzere 12 Ağustos Salı günü saat 14.00’te TBMM Tören Salonu’ndaki üçüncü toplantısını gerçekleştirecek.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı