Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tavşanlı’da Düzenlenen Mezuniyet Töreninde 272 Öğrenci Diploma Aldı

    Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde 272 öğrenci diploma aldı. Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, mezunlara tarih, sorumluluk ve başarı vurgusu yaparak, tüm aileleri kutladı. Törende, öğretim görevlileri de mezunları yemin ettirip kutladı.

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve

    Kütahya’da Mezuniyet Coşkusu: 272 Öğrenci Diplomalarını Aldı

    Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu ortak mezuniyet töreni düzenlendi.

    Tören, Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilerek 272 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Aileleriyle birlikte bu anlamlı günde bir araya gelen öğrenciler, 4 ve 2 yıllık programlardan mezun olmanın mutluluğunu paylaştı.

    Rektör Kızıltoprak’tan Mezun Adaylarına Mesajlar

    271 öğrencinin mezun olduğu DPÜ Tavşanlı Kampüsünde konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, gençler hakkında olan inancının tam olduğunu dile getirdi. Mezuniyet töreninde ailelere yönelik bir konuşma yapan Kızıltoprak, hazırlanan diplomanın yalnızca bir belge değil, aynı zamanda ülkenin geleceği için gençlere yüklenen büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.

    Kızıltoprak, “Uzun saatler süren ders çalışma ve özverili gayretlerinizin sonucunu aldınız. Artık birer mezun oldunuz. Hepinizi içtenlikle kutluyorum. Dumlupınar Üniversitesi diplomanız, Türk milletinin tarihindeki zaferin simgesidir. Bu zafer ruhunun yaşamınız boyunca yanınızda olmasını diliyorum. Aldığınız bu diploma, büyük bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Bu sorumluluğu üstlenmek, ülkemize katkı sağlamanın bir gereğidir.” şeklinde konuştu.

    Öğrencilere Yönelik İyi Temenniler

    Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, tüm öğrencilerle gurur duyduğunu ve akademik kadro olarak gençlerin geleceği için dua ettiklerini belirtti. “Gelişiminiz bizlere gurur veriyor ve aileleriniz bu süreçte en büyük mutluluğu yaşıyor. Sevgili anne ve babalar, bu gurur size bir ömür boyu yetecektir. Çocuklarınız, çalışkanlıkları ve vatana olan sadakatleriyle hizmet edecektir. Bu borcu hakkıyla yerine getireceklerine gönülden inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

    Mezuniyet sırasında başarılı öğrencilere belgeleri ve hediyeleri verilirken, DPÜ MYO Öğretim Görevlisi Nur Hoşgör’ün yemin ettirmesiyle mezunlar kep atarak kutlama yaptı. Törenin sonunda, alanda bulunan misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi.