Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale Gelibolu ve Adana İmamoğlu yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Çanakkale Gelibolu’daki yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Ayrıca, Adana İmamoğlu’ndaki yangınla ilgili de soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    **Çanakkale Gelibolu Yangını Kontrol Altına Alındı**

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale Gelibolu’da meydana gelen yangının önemli ölçüde kontrol altına alındığını duyurdu.

    Bakan Yumaklı, sosyal medya platformu üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, “Çanakkale Gelibolu yangını, orman kahramanlarımızın yorulmak bilmeyen çabaları sonucunda büyük ölçüde kontrol altına alınmıştır. Şu anda bölgede soğutma işlemleri devam etmektedir. Tarihi yarımadadaki şehitliklerimiz yangınlardan etkilenmemiştir. Ayrıca, Adana İmamoğlu bölgesindeki yangının da büyük ölçüde kontrol altına alındığını belirtmek isterim. Soğutma faaliyetlerimiz sürüyor. Yeşil vatanımızı koruma çabalarımıza sonuna kadar devam edeceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.