Sultangazi’de gençler için yeni spor merkezi sona yaklaşıyor.

Editör
1 Dakika Okuma
Sultangazi’de gençler için yeni spor merkezi sona yaklaşıyor.

Sultangazili gençler voleybol, basketbol, taekwondo ve yüzme sporlarını yapabilecekleri yeni bir merkez açılıyor

Sultangazili gençlerin voleybol, basketbol, taekwondo gibi branşların yanı sıra yarı olimpik bir havuzda yüzme sporu yapabileceği Yunus Emre Gençlik, Spor ve Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Sultangazi’de özellikle gençlere yönelik yeni bir merkez kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sultangazi Belediyesi işbirliğiyle temeli atılarak tamamlanma aşamasına getirilen merkezde, yarı olimpik bir yüzme havuzu ile voleybol ve basketbol sahası ve ayrıca taekwondo salonu bulunuyor. Merkezde ilave olarak bir kadın spor merkezi, kütüphane, kafeterya ve otopark da yer alıyor. İnşaatı tamamlanan merkez, kapılarını açmak için gün sayıyor.

Yunus Emre Gençlik, Spor ve Yaşam Merkezi’nin gençlerin ve Sultangazililerin uğrak noktası olacağını vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Yunus Emre Mahallemizi ihtiyaç duyduğu güzel bir hizmet tesisine kavuşturuyoruz. İnşaatını tamamladık, ekiplerimiz artık çalışmalarının da sonuna geliyor. Yüzme havuzu ile dikkatleri üzerine çekecek olan merkezimizde voleybol, basketbol, taekwondo gibi sporlar yapılabilecek. Kütüphanesinde gençlerimiz ders çalışıp araştırma yapabilecek. Kafeteryasında güzel vakit geçirebilecek. Ayrıca kadınlarımız da spor salonunda fitness ve spor yapma imkanı bulacak. Otoparkımız ise park sorununu hafifletecek. Merkezimiz şimdiden tüm komşularımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş