Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Soma’da Suç Çetesi Operasyonunda 2 Polis Yaralandı, 5 Şüpheli Tutuklandı

    Manisa’nın Soma ilçesinde, ağır suçlardan haklarında yakalama kararı olan B.B. ve M.S. ile birlikte üç kişi gözaltına alındı. Operasyona direnen şüpheliler, iki polis memurunu yaraladı. Ele geçirilen silahlar arasında ruhsatsız tabancalar ve av tüfeği bulunuyor. Şüpheliler, hazırlık yaptıkları eylemler nedeniyle tutuklandı.

    Manisa'nın Soma ilçesinde, ağır suçlardan haklarında yakalama kararı olan B.B.

    Soma’da Yakalama Operasyonu: 2 Polis Yaralandı, 5 Tutuklama Gerçekleşti

    Manisa’nın Soma ilçesinde, “Kasten Öldürme, Kasten Yaralama, Silahlı Tehdit ve Yağma” suçlarından dolayı yakalama kararı bulunan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda yaşanan direniş sırasında iki polis memuru hafif yaralandı. Olay sonucunda, toplam beş kişi tutuklandı.

    İstihbarat Destekli Operasyon

    Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, B.B. (29) ve M.S. (21) isimli şüphelilerin ilçede bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine, İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün desteği ile operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen baskın sonucunda B.B. ve M.S. ile birlikte Ü.A. (32), E.C.Ö. (29) ve 13 yaşındaki T.K. da yakalandı. Operasyon sırasında şüphelilerin direnç göstermesi, iki polis memurunun yaralanmasına neden oldu; ancak ekipler, şüphelileri etkisiz hale getirmeyi başardı.

    Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Yapılan operasyonda, iki ruhsatsız tabanca, bir pompalı tüfek, 34 adet 9 mm mermi, 69 adet av fişeği ve 3 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca, yakalanan kişilerin, farklı illerdeki bireylere ve iş yerlerine yönelik suç eylemleri planladıkları da belirlendi. Şüphelilere yardım sağladığı tespit edilen U.E. (35), İzmir’in Dikili ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak Soma’ya getirildi.

    Tutuklamalar Gerçekleşti

    Tamamlanan soruşturmanın ardından, B.B., M.S., Ü.A., E.C.Ö. ve U.E. adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.