Söğüt’te TOKİ İnşaatında Su Hattında İki Aşamalı Arıza Giderildi

1 Min Read

Bilecik’te Su Arızası Sorunu Çözüldü

Bilecik’in Söğüt ilçesinde, TOKİ inşaatı nedeniyle zemine aşırı yük bindirilmesi sonucunda ana su şebekesinde meydana gelen ikinci arıza, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle başarıyla giderildi.

Dün, hafriyatın neden olduğu baskı yüzünden 600 mm’lik asbest boruda bir çatlak oluşmuş ve bu arıza ekipler tarafından kısa süre içerisinde onarılarak su akışı yeniden sağlanmıştı. Ancak, bir benzeri durum bu sabah farklı bir bölgede yeniden belirlendi. Su kesintisine neden olan bu yeni arızanın, belediyenin sabah erken saatlerden itibaren yürüttüğü yoğun çalışmalar sayesinde çözüme kavuşturulduğu bildirildi.

Başkan Durgut’tan Açıklama

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, duruma ilişkin yaptığı açıklamada, “Bayram öncesinde vatandaşlarımızı susuz bırakmak istemezdik. Neyse ki, ekiplerimiz bu büyük sorunu en hızlı şekilde çözüme kavuşturdu. İlçemize yeniden su vermeye başladık ve vatandaşlarımızın gösterdiği sabır için teşekkür ederiz,” dedi.

İleriye Dönük Tedbirler Alınacak

Yetkililer, bu tür sorunların bir daha yaşanmaması adına gereken önlemlerin alınacağını açıkladı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version