Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Söğüt Belediyesi’nden Yaz Okulları Programına Başarıyla Veda: 360 Öğrenci Spor Yaptı, Keyifli Bir Yaz Geçirdi

    Söğüt Belediyesi’nin düzenlediği yaz okulları programı, 13 branşta gerçekleşti ve 360 öğrenci, 9 eğitmenle birlikte unutulmaz bir yaz geçirdi. Kapanış etkinliğine katılan Başkan Ferhat Durgut, çocukların gelişimine destek olacaklarını belirtti.

    Söğüt Belediyesi'nin düzenlediği yaz okulları programı, 13 branşta gerçekleşti ve

    Söğüt Belediyesi Yaz Okulları Programı Tamamlandı

    Söğüt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yaz okulları etkinlikleri başarıyla sona erdi.

    Participasyonun yüksek olduğu program, toplamda 13 farklı branşta düzenlendi. 9 deneyimli eğitmen eşliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde, 360 öğrenci hem sporla dolu bir yaz yaşadı hem de eğlenceli anlar geçirme imkanı buldu. Yaz okullarının kapanış etkinliğine katılan Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, öğrencilere başarı dileklerini iletirken, programın önemine vurgu yaptı.

    Formalar ve Dondurma İkramı

    Etkinlikler süresince her öğrencinin özel olarak hazırlanmış formalarla donatıldığı öğrenilirken, kapanış programında dondurma servisi de yapıldı.

    Başkan Durgut, çocukların geleceği için önem taşıyan bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişimi için her zaman yanlarında olacağız. Spor, sanat ve eğitim alanındaki çalışmalarımızı önümüzdeki yıllarda daha da artırarak sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.