Söğüt’te Bakım ve Onarım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Söğüt Belediyesi, ilçe genelinde yürütmekte olduğu bakım ve onarım faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Yol ve Kaldırım Sorunlarına Hızlı Çözüm
Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda gözlemlenen bozuk zemin, kaldırımlar ve diğer sorunları yerinde değerlendirerek çözüm odaklı çalışmalara imza atıyor. Alanlarda aktif olarak çalışan ekipler, hasar gören bölgelerin bakım ve onarım işlemlerini özenle sürdürüyor.
Bu bağlamda, vatandaşların bu sürece katkı sağlaması amacıyla yeni bir iletişim hattı faaliyete geçirildi. Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut’un liderliğinde hayata geçirilen uygulama sayesinde, ilçe sakinleri, karşılaştıkları yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile ilgili sorunları kolay bir şekilde belediyeye bildirebiliyor.
WhatsApp İhbar Hattı ile Kolay İletişim
Vatandaşlar, +90 535 961 50 52 numaralı WhatsApp İhbar Hattı üzerinden fotoğraf ve konum bilgilerini paylaşarak, sorunların çözümüne katkıda bulunabiliyor. Başkan Durgut, “Birlikte daha güzel bir Söğüt için çalışıyoruz. Hemşerilerimizin desteğiyle ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmeye kararlıyız.” diyerek düşüncelerini paylaştı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
VATANDAŞ BİLDİRİYOR BELEDİYE HAREKETE GEÇİYOR
GİRESUN ZİRAAT ODASI BAŞKANI NURİTTİN KARAN, TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ (TMO) TARAFINDAN AÇIKLANAN 200 LİRALIK FINDIK FİYATININ SERBEST PİYASADA BU RAKAMIN ÜZERİNE ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ.
SİNOP’UN TÜRKELİ İLÇESİ NÜFUSUNA KAYITLI 45 YAŞINDAKİ KAPTAN AYHAN CAN, FAS AÇIKLARINDA YAKLAŞIK 25-30 GÜNDÜR ARIZALANAN YABANCI BAYRAKLI SEA SEAL İSİMLİ GEMİDE MAHSUR KALDI. YEREL HALKIN İLGİSİZ KALDIĞINI BELİRTEN TÜRK KAPTAN, YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU.