Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Siverek’te Otomobilin Çarptığı İki Yaya Hastaneye Kaldırıldı

    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan M.D. (22) ve Y.L.D. (17) otomobilin çarpması sonucu yaralandı. 34 CZY 697 plakalı aracın sürücüsü L.G. kazaya karıştı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kazanın detayları araştırılıyor.

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan M.D. (22) ve

    Olayın Detayları

    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiye otomobil çarptı. Olay, Siverek ilçesi Şirinkuyu Mahallesi Buğday Pazarı ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, L.G. idaresindeki 34 CZY 697 plakalı otomobil, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan M.D. (22) ve Y.L.D.’ye (17) çarptı.

    Yaralıların Durumu

    Çarpmanın etkisiyle yere savrulan iki kişi, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyeti hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

    Güvenlik Kamerası Kaydı

    Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yayaların yola çıkması ve otomobilin çarpması anbean görülüyor. Bu görüntüler, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair önemli bir delil niteliği taşıyor.

    İnceleme Başlatıldı

    Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirilirken, olayın nasıl gerçekleştiğine dair detayların araştırılması sürdürülüyor. Yetkililer, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması çağrısında bulundu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı