Siverek’te Çıkan Silahlı Çatışmada 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 8 Şüpheli Gözaltına Alındı

1 Min Read

Şanlıurfa’da Silahlı Çatışma: Bir Kişi Öldü, 8 Gözaltı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, husumetli gruplar arasında bir evde meydana gelen silahlı çatışmada bir kişi yaşamını yitirdi. Olayla bağlantılı olarak, sekiz şüpheli gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Gülabibey Mahallesi 31. Sokak’taki çatışma, daha önceki anlaşmazlıklar sonucu iki grup arasında patlak verdi. İddialara göre, tartışma kısa süre içinde silahlı bir kavgaya dönüştü. Civardaki vatandaşların yaptığı ihbarla olay yerine yürüyen polis ve acil sağlık ekipleri hemen sevk edildi.

Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık görevlilerinin incelemeleri sonucunda başından vurulan Deniz Örnik’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Operasyon Başlatıldı

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, olaya karışan kişilerin yakalanması için geniş bir operasyon gerçekleştirdi. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, çatışmanın meydana geldiği yerde bulunan sekiz şahıs, kısa sürede tespit edilerek saklandıkları yerlerde gözaltına alındı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version