**Sivas’ta Feci Kaza: Minibüs Uçuruma Yuvarlandı**
Sivas’ın Suşehri ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir minibüs, uçuruma düşmesi sonucu korkunç bir kazaya sahne oldu. Olayda, araçta bulunan 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 1 kişinin cesedi minibüs kaldırıldıktan sonra bulundu. Yaralı sayısının ise 18 olduğu, bunlardan 4’ünün durumunun ağır olduğu bildiriliyor.
Kaza Anının Ayrıntıları
Kaza, bugün sabah 04.55 sularında, Sivas’ın Suşehri ilçesindeki Geminbeli Geçidi Şarköy mevkiinde meydana geldi. Şanlıurfa’dan Ordu istikametine gitmekte olan 21 AU 412 plakalı minibüs, sürücüsü A.Y.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle uçurumdan aşağıya düştü.
Olayın ardından sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri hızla bölgeye ulaştı. İlk belirlemelere göre, kazada 3 işçi hayatını kaybederken, yaralı sayısı ise 18’e yükseldi. Minibüsün kaldırılması sonrasında 12 yaşındaki İbrahim Erol’un cesedi de kazanın kurbanları arasına katıldı ve ölü sayısı 4’e çıktı.
Yaralılar Hastanelere Sevk Edildi
Kaza sonrası yaralanan işçiler, hava ambulansı ve kara ambulansları ile Sivas’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA KAMYONETİN SIKIŞTIRMASI SONUCUNDA OTOMOBİL BARİYERLERE ÇARPIP TARLAYA UÇTU. KAZA DA AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ YARALANDI.
BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA KAMYONETİN SIKIŞTIRMASI SONUCUNDA OTOMOBİL BARİYERLERE ÇARPIP TARLAYA UÇTU. KAZA DA AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ YARALANDI.