Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sivas’ta Eğitimde Başarı İçin Rehberlik Öğretmenleri Toplandı

    Sivas’ta İl Rehberlik Öğretmeni/Psikolojik Danışmanları Komisyon Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Erdoğan, eğitimdeki başarıların öğretmenlerin katkısıyla sağlandığını vurguladı ve öğrenci takiplerinin önemine dikkat çekti.

    Sivas'ta İl Rehberlik Öğretmeni/Psikolojik Danışmanları Komisyon Toplantısı, İl Milli Eğitim

    Sivas’ta Rehberlik ve Psikolojik Danışma Toplantısı Düzenlendi

    Sivas’ta, Millî Eğitim Bakanlığı’nın Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kılavuzu kapsamında sene başı İl Rehberlik Öğretmenleri ve Psikolojik Danışmanlar Komisyon Toplantısı yapıldı.

    İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’ın başkanlık ettiği bu toplantıya, şube müdürleri ve rehberlik öğretmenleri de katıldı. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, öğretmenlerin eğitimin başarısındaki önemine dikkat çekti. “Öğrencilerimizin bağımlılık sorunlarıyla ilgili bir durumla karşılaşırsanız, bunu çözmek için sınıf öğretmenleri ve okul yönetimiyle istişarede bulunmanız şarttır,” dedi.

    Öğrencilerin Geleceği İçin Rehberlik Öğretmenlerine Önemli Görevler Düşüyor

    Erdoğan, aynı zamanda çocukların ilgi ve yeteneklerine uygun eğitim alabilmeleri için rehberlik öğretmenlerine büyük sorumluluklar düştüğünü vurgulayarak, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi her açıdan izlemek ve desteklemek çok mühim,” şeklinde konuştu. Bu ifadeleriyle, eğitimdeki başarıların devam ettirilmesi gerektiği üzerinde durdu.