Şırnak’ta 7 gün önce kaybolan genç kız, emniyetin yürüttüğü çalışmalarla Adana’da sağ bulundu.

Editör
1 Dakika Okuma

Şırnak’ta 7 gün önce kaybolan genç kız Adana’da bulundu

Şırnak’ta 7 gün önce kaybolan genç kız, Şırnak Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çok yönlü ve titiz çalışmalar sonucu Adana’da sağ olarak tespit edildi.

Şırnak’ın İdil ilçesinde ikamet eden Sümeyye Ç. (28), 7 gün önce evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ailesinin kayıp ihbarında bulunmasının ardından, Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nün Batman, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürlükleri ile eş zamanlı ve koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Sümeyye Ç. bugün saat 21.00 sıralarında Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde İnönü Parkı yanında bir çay ocağında bulunarak tespit edildi.

Ekipler tarafından güvenli bir şekilde koruma altına alınan genç kızın ailesine haber verildi. Olayla ilgili gerekli adli ve idari işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

İhlas Haber Ajansı

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş