Fatih Sirkeci’deki Telefoncuda Silahlı Saldırı
Fatih Sirkeci’de, Doğubank iş merkezinde bulunan bir telefoncuda işten çıkarılan bir kişi, iş yeri sahibiyle anlaşamayınca iş yerine silahla ateş açtı. Saldırı esnasında iş hanında bulunan vatandaşların başka bir dükkana sığındığı anlar kameraya yansıdı. Polis, olay sonrası kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, saat 11.00 sularında Sirkeci’deki Doğubank iş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş hanı içerisinde bulunan bir telefoncuda işten çıkarılan işçi, iş yeri sahibiyle görüşmek amacıyla iş yerine geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma sonrasında işçi, yanındaki silahla iş yerine ateş açtı ve sonrasında bölgeden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
İş hanı içerisinde gerçekleşen bu silahlı saldırı esnasında, içeride bulunan vatandaşlar ise diğer dükkanlara sığındı. Yaşanan o anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.
İhlas Haber Ajansı