Sinop’ta yeni yılın mutluluğu Eren bebekle başladı. 2026’nın ilk dakikalarında dünyaya gelen Eren, umutları yeşertti.

1 Dakika Okuma

Sinop’ta Yeni Yılın İlk Sevinci Eren Bebekle Yaşandı

Yeni yılın Sinop’taki ilk sevinci, dünyaya gözlerini açan Eren bebekle yaşandı. 2026 yılının ilk dakikalarında doğan Eren bebek, kentte yeni yıl coşkusunu umut ve mutlulukla başlattı.

Yeni Yılın İlk Mutluluğu Eren Bebek

Yeni yılın Sinop’taki ilk mutluluğu Eren bebek oldu. 2026 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Eren bebek, kentte yeni yıl sevincini ikiye katladı. Sinop Valisi Mustafa Özarslan, yeni yılın ilk bebeği olan Eren’i hastanede ziyaret ederek ailesini tebrik etti. Vali Özarslan, minik Eren’e sağlık, mutluluk ve uzun bir ömür dilerken, ailesine de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Vali Özarslan’dan Eren Bebek İçin İyi Dilekler

Yeni yılın ilk bebeğinin Sinop’a umut ve bereket getirmesini dileyen Vali Özarslan, ailenin sevincine ortak oldu ve bebeğe altın taktı.

İhlas Haber Ajansı

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version