Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sındırgı’daki 6.1 Büyüklüğündeki Depremde Enkaz Altında Kalan 4 Kişi Kurtarıldı, 81 Yaşındaki Vatandaş Hayatını Kaybetti

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem sonucu bir bina yıkıldı; 4 kişi kurtarıldı, 2 kişi kendi imkânlarıyla çıktı. Ancak 81 yaşındaki bir vatandaş, kurtarma çalışmalarına rağmen hayatını kaybetti. Dron ile yıkıntılar havadan görüntülendi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem sonucu bir

Balıkesir Sındırgı’daki Depremde İlk Görüntüler

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, sabah saatlerinde havadan yapılan dron çekimleriyle görüntülendi.

Çalışmalar başlatıldı

Etkili depremin ardından enkaza dönüşen yapıdan arama kurtarma ekipleri tarafından dört vatandaş kurtarılırken, iki kişi de kendi çabalarıyla dışarı çıkmayı başardı. Ne yazık ki, kurtarılan 81 yaşındaki bir vatandaş, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İlk ışıklarla birlikte çalışmalara devam edildi

Gece boyunca devam eden kurtarma çalışmaları, günün ilk ışıklarıyla havadan kaydedilen görüntülerle belgelendi.