Siirt Eruh’ta Küçük Çocuk Yüksekten Düştü
Siirt’in Eruh ilçesinde hayvanlarını otlatan 11 yaşındaki bir kız çocuğu, dengesini kaybetmesi sonucunda yüksekten düşerek yaralandı.
Olayın Detayları
Eruh’un Kekliktepe köyünde meydana gelen kazada, A.Ç. isimli çocuk, hayvanları otlatırken dengesini kaybetti. Olayın ardından bölgeye jandarma, 112 Acil Sağlık ve Eruh Arama Kurtarma ekipleri çağrıldı. Yaralı çocuk, ekiplerin yoğun çalışmaları ile düştüğü yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralı A.Ç., olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından Eruh Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi, ancak çocuk hastanede tedavi altına alındı.
Güvenlik Ekipleri Olay Anında Görevdeydi
Yaralı çocuğun düşme anında hızlı bir şekilde müdahale edilmesi, olası risklerin en aza indirilmesine yardımcı oldu. Eruh’taki sağlık ve güvenlik ekipleri, çocukların ve hayvanların güvenliği konusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
SİİRT’İN ERUH İLÇESİNDE HAYVAN OTLATAN 11 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU DENGESİNİ KAYBETMESİ SONUCU YÜKSEKTEN DÜŞEREK YARALANDI.