Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    SGK İl Müdürü Tanrıöver, Kepez Belediye Başkanı Kocagöz’e Teşekkür Plaketi Takdim Etti

    SGK Antalya İl Müdürü Mehmet Tanrıöver, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e düzenli prim ödemeleri nedeniyle teşekkür plaketi sundu. Kocagöz, belediye olarak SGK borçlarının bulunmadığını ve kaynakları doğru kullandıklarını belirtti.

    SGK Antalya İl Müdürü Mehmet Tanrıöver, Kepez Belediye Başkanı Mesut

    SGK İl Müdürü Tanrıöver’den Kepez’e Teşekkür Ziyareti

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Mehmet Tanrıöver, Kepez Belediyesi’ni ziyaret ederek, SGK’ya olan yükümlülüklerin tam şekilde yerine getirilmesi sebebiyle teşekkür plaketi sundu.

    İlk olarak makamında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile bir araya gelen Tanrıöver, düzenli şekilde gerçekleştirilen prim ödemeleri dolayısıyla başkana teşekkür etti. Kocagöz de bu nazik ziyareti için SGK İl Müdürü’ne minnettar olduğunu ifade etti.

    “Düzenli Prim Ödemelerimizle Sorumluluklarımızı Yerine Getiriyoruz”

    Ziyaret sırasında konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Kepez Belediyesi olarak, sosyo-ekonomik yapımıza uygun bir şekilde, SGK primlerimizi zamanında ödüyoruz. Bu bağlamda kurumumuza herhangi bir borcumuz yok. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Tanrıöver, bu sebeple bizleri ziyaret etti ve teşekkürlerini ileterek plaket sundu. İhtiyaç sahiplerine hizmet sunma anlayışını benimseyen bir kuruluş olarak kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanıyor, diğer mükellefiyetlerimizi de zamanında yerine getiriyoruz. Tanrıöver’e bu anlamlı ziyareti ve plaket için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

    Kepez Belediyesi’nin SGK ile olan iş birliği ve düzenli ödeme anlayışının, sosyal güvenlik sistemine önemli katkılar sağladığı bir kez daha vurgulandı.