Refresh

This website www.haberkenti.com/sefa-sirmen-kan-degerlerinin-dusmesi-nedeniyle-istanbulda-hastaneye-yatirildi-391074 is currently offline. Cloudflare\'s Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive\'s Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sefa Sirmen, Kan Değerlerinin Düşmesi Nedeniyle İstanbul’da Hastaneye Yatırıldı

    Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, kan değerlerinin düşmesi nedeniyle İstanbul’daki bir hastanede tedavi görüyor. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Sirmen, kan takviyesi ile değerlerinin yükselmeye başladığını belirtti. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e de ilgi ve destek için teşekkür etti.

    Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, kan değerlerinin düşmesi

    Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, kan değerlerinin ciddi derecede düşmesi sebebiyle İstanbul’da bir hastaneye yatırıldı.

    Sefa Sirmen, sağlık durumu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kan değerlerimin aşırı şekilde düşmesi nedeniyle acil olarak İstanbul Ataşehir’deki bir hastanede tedavi altına alındım. Hızla gerçekleştirilen kan takviyesi ile birlikte değerlerim yükselmeye başladı. İlgi gösteren ve arayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, hastanede ziyaretime gelerek benimle oldukça ilgilenen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e de özel bir teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.