Kayakçılar Dostlarını Unutmadı
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, genç kayakçılar, Bursa’da yaşanan trajik yangın sonucunda hayatlarını kaybeden dostlarını andı. Sarıkamış Kayak Merkezi’nde buluşan bu sporcular, “Pistler artık bir kişi eksik ama kalbimiz sizinle” ifadesiyle anma etkinliğine katıldılar.
27 Mart 2025 tarihinde, Bursa’da bir konaklama tesisindeki yangında yaşamını yitiren Sarıkamışlı kayakçılar Yahya Kemal Usta, Fulya Usta, Zeki Kürşat Yıldız ve Berkin Usta, anma etkinliğiyle yadedildi. Eksi 15 derecelik soğuk hava koşullarında, elinde meşale ve pankartlarla kar pistine inen genç kayakçılar, saygı duruşuyla dostlarını andı. Arkadaşlarını anmak amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden kayakçılar, “Biz kayakçılar büyük bir aileyiz. Bursa’dan gelen o üzücü haber, yüreklerimizi derinden sarstı. Bugün burada yalnızca kayak yapmak için değil, hayatını kaybeden arkadaşlarımızı anmak için toplandık” açıklamasını yaptılar.
Sarıkamışlı genç kayakçılar, meşaleleriyle pistlerden aşağıya inerek, Bursa’daki yangında hayatını kaybeden dostlarını andı ve yapılan duaların ardından onların ruhu için dua ettiler.