Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şanlıurfa’da Otomatik Pilota Bağlı Araçta Video Çeken Sürücüye 39 Bin TL, Sol Şeridi İstila Eden Kamyonet Sürücüsüne 9 Bin TL Ceza Kesildi

    Şanlıurfa’da otomatik pilota bağlanarak arka koltukta oturup video çeken sürücüye 39 bin 340 TL ceza uygulanırken, sürekli sol şeridi işgal eden kamyonet sürücüsüne de 9 bin 267 TL ceza kesildi. Toplamda 48 bin 607 TL ceza kesildi. Vali Hasan Şıldak, trafik güvenliğini tehlikeye atan davranışların denetlendiğini belirtti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Şanlıurfa’da Trafikte Tehlikeye Sebep Olan Sürücülere Cezalar Kesildi

    Şanlıurfa’da, otomatik pilotla hareket eden bir araçta arka koltukta oturan sürücüye ve sürekli olarak sol şeridi işgal eden bir kamyonet sürücüsüne toplamda 48 bin 607 TL tutarında ceza uygulandı.

    Sosyal Medyada Viral Olan Video Sonrası Eyleme Geçildi

    Seyir halindeki aracını otomatik pilot moduna alıp arka koltuğa geçerek enerji içeceği içeren bir video paylaşan sürücü, sosyal medya üzerinde gündem oldu. Olayın ardından, durumu değerlendiren polis ekipleri, sürücünün kimliğini tespit ederek 39 bin 340 TL para cezası kesme kararı aldı. Ayrıca, sol şeridi sürekli işgal eden başka bir sürücüye de 9 bin 267 TL ceza uygulandı.

    Valilikten Uyarı: Trafik Güvenliğine Öncelik Verilmeli

    Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kamu düzenini tehdit eden ve trafik güvenliğini riske atan her türlü davranışın sorumlularının güvenlik birimleri tarafından tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılmakta olduğunu” belirtti. Bu tür ihlallerin önlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması için alınan bu tedbirler, toplumda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.