Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şanlıurfa’da 3 Günlük Kayıptan Sonra Fıstık Bahçesinde Ölü Bulunan 71 Yaşındaki Ayşe Akgöbek’in Cesedi Adli Tıp Morguna Kaldırıldı

    Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, 3 gündür kayıp olan 71 yaşındaki Ayşe Akgöbek, bir fıstık bahçesinde ölü bulundu. Olay sonrası yapılan incelemelerde, kadının cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

    Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, 3 gündür kayıp olan 71 yaşındaki Ayşe

    Şanlıurfa’da Kayıp Kadın Fıstık Bahçesinde Bulundu

    Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, 3 gündür kayıp olan 71 yaşındaki bir kadın, fıstık bahçesinde ölü olarak bulundu.

    Edinilen bilgilere göre, olay Haliliye’ye bağlı Devteyşti Mahallesi’ndeki bir fıstık bahçesinde gerçekleşti. Vatandaşlar, fıstık ağaçları arasında hareketsiz yatan bir kadını fark edince hemen 112 Acil Servis’e haber verdi. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve polis ekipleri, kaybolduğu süre zarfında kendisinden haber alınamayan Ayşe Akgöbek’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

    Kadının cesedi, ölüm sebebinin saptanması amacıyla Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

    Soruşturma çalışmaları devam etmektedir.