Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sancaktepe’de Genç Kadın 17 Bıçak Darbesiyle Ağır Yaralandı, Saldırgan Tutuklandı

    İstanbul Sancaktepe’de A.E., komşusu Ş.K.’ya bilinmeyen bir nedenle 17 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. İlk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan Ş.K.’nın durumu kritik. Olaydan sonra yakalanan A.E., mahkemece tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

    İstanbul Sancaktepe'de A.E., komşusu Ş.K.'ya bilinmeyen bir nedenle 17 bıçak

    İstanbul Sancaktepe’de Dehşet Verici Bıçaklı Saldırı

    İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, yaşanan bir bıçaklı saldırı olayı endişe yarattı. Aynı binada yaşayan bir genç kadın, komşusu tarafından 17 bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

    Şüpheli Gözaltına Alındı

    Olay, geçtiğimiz günlerde Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.E. isimli bir birey, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü komşusu Ş.K.’ya saldırdı. Olay anında evinde yalnız bulunan Ş.K., A.E. tarafından vücudunun çeşitli bölgelerinden 17 kez bıçaklandı. Durumu sağlık ekipleri ve polis ekiplerine bildirildi.

    Yerde kanlar içerisinde yatan Ş.K., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi gören kadının durumunun kritik olduğu bildirildi.

    Şüphelinin Sabıkası Bulunuyor

    Saldırının ardından olay yerinden kaçmaya çalışan A.E., polis tarafından kısa sürede yakalandı. Yapılan ilk araştırmalarda, şüphelinin daha önce 4 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Olayın nedenine dair başlatılan soruşturma ise devam etmekte. Sancaktepe’deki bu korkunç olay, yerel halkta büyük bir panik yarattı.