Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsunspor, 19 Mayıs Bayramı sebebiyle bireysel antrenmanlarla günü geçirecek!

    Samsunspor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle şehirdeki trafik yoğunluğundan dolayı bireysel antrenman yapma kararı aldı. Takım, Trabzonspor maçı hazırlıklarına ise Çarşamba günü Nuri Asan Tesisleri’nde devam edecek.

    Samsunspor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle

    Samsunspor Bireysel Antrenmanlarla 19 Mayıs’ı Geçirecek

    Süper Lig’in önde gelen takımlarından biri olan Samsunspor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle şehirdeki yoğun trafik koşulları sebebiyle günü bireysel antrenman seçenekleri ile değerlendirecek.

    Sivasspor’a karşı evinde kazandığı 1-0’lık galibiyetle, 24 hafta boyunca koruduğu 3. sırayı Beşiktaş’tan bir hafta içinde geri kazanan Samsunspor, lig başlangıcından beri uyguladığı maç sonrası yenileme antrenmanını bu sabah yapamadı. Kırmızı-beyazlı ekip, bayram kutlamaları ve trafik sıkışıklığı dolayısıyla, antrenman programını bireysel olarak sürdürmeye karar verdi.

    Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Başlıyor

    Samsun temsilcisi, yarın dinlenerek geçirecek. Takım, Çarşamba günü Nuri Asan Tesisleri’nde toplanarak Trabzonspor ile oynayacağı maça yönelik hazırlıklarına devam edecek.

    Samsunspor, ligin 37. hafta mücadelesinde 25 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.