Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 144 Ecstasy Hap Ele Geçirildi
Samsun’da gerçekleştirilen kapsamlı bir uyuşturucu operasyonunda, 5 bin 144 adet ecstasy hap ele geçirildi ve iki kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapma ihtimali bulunan Y.B.K. (18) ve S.C.G. (20) isimli şahısları uzun bir süre izledi.
Şüphelilerin ikametlerinden ayrıldıkları anı fırsat bilen ekipler, anında operasyon gerçekleştirerek şahısları suçüstü yakaladı. Operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda toplamda 5 bin 144 adet ecstasy hap elde edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirtti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
SAMSUN’DA NARKOTİK POLİSİ TATAFINDAN 5 BİN 144 ADET ECSTASY HAP ELE GEÇİRİLİRKEN, OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.