Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da Otomobil ile Motosikletin Çarpıştığı Trafik Kazasında Bir Kişi Yaralandı

Samsun’un Canik ilçesinde bir otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay, İlkadım ve 100. Yıl Bulvarları’nın kesişiminde gerçekleşti. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Samsun'un Canik ilçesinde bir otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet

**SAMSUN (İHA) – Canik’teki Trafik Kazasında Bir Yaralı**

Samsun’un Canik ilçesinde dün akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında, bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

**Kaza Detayları**

Kaza, İlkadım Bulvarı ile 100. Yıl Bulvarı’nın kesişim noktasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 55 ABK 36 plakalı otomobil ile 55 ALJ 542 plakalı motosiklet çarpıştı. Otomobili kullanan kadın sürücünün müdahalesi yetersiz kalırken, kazada motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla en yakın hastaneye kaldırdı.

**Soruşturma Başlatıldı**

Kaza ile ilgili olarak, yetkililer tarafından inceleme çalışmaları başlatıldı. Trafik güvenliği açısından dikkat çeken bu olay, sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi.