Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da İtfaiye Haftası Kutlamaları: Vali Orhan Tavlı ve Başkan Halit Doğan, İtfaiyecilerle Bir Araya Geldi

    Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, İtfaiye Haftası’nda itfaiyecileri ziyaret ederek, Samsun itfaiyesinin 100. yılını kutladı. Vali Tavlı, itfaiyecilerin cesaretine vurgu yaparken, Doğan minik itfaiyecilerin gelecek hayallerini de destekledi. Ziyaret, hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

    Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan,

    Samsun’da İtfaiye Haftası Kutlaması

    Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Samsun İtfaiyesi’ni ziyaret ederek, itfaiyeciler ve genç yeteneklerle bir araya geldiler.

    Vali Tavlı’dan Çarpıcı Açıklama

    Ziyaret sırasında açıklama yapan Vali Tavlı, “Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nde çalışan tüm itfaiyecilerimiz, yangın, sel, deprem gibi acil durumlarda halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için hayatlarını riske atmaktadır. Bu vesileyle tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası’nı ve Samsun İtfaiyesi’nin 100. yılını kutluyoruz.” sözlerine yer verdi.

    Başkan Doğan’dan Minik Kahramanlara Destek

    Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ise İtfaiye Haftası dolayısıyla çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. “Küçük dostlarımız, büyüdüklerinde kahraman itfaiyecilerimiz gibi fedakar ve cesaretli bir biçimde insanların hizmetinde olmayı arzuluyorlar. Güvenliğimizin sağlanmasında önemli bir rol oynayan tüm itfaiye personelimize de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

    Ziyaret, itfaiye çalışanları ve çocuklarla bir grup fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Bu özel etkinlik, toplumun acil durum yönetimindeki kahramanlarının önemini bir kez daha vurguladı.