Samsun’da alkollü bir adam bankta baygınlık geçirip yere düştü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Editör
1 Dakika Okuma
Samsun’da alkollü bir adam bankta baygınlık geçirip yere düştü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Samsun’da Aşırı Alkol Alan Adam Baygınlık Geçirdi

Samsun’da aşırı alkol aldığı tespit edilen bir adam, oturduğu bankta fenalaşarak yere yığıldı. Dakikalarca hareketsiz kalan bu şahıs, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından güçlükle ayıltılarak hastaneye sevk edildi.

Olay, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Meydandaki bankta oturan yaşlı adam, alkolün tesiriyle bir süre sonra baygınlık geçirerek yere düştü. Düşmesinin ardından çevredeki vatandaşlar, adamın yanına koşarak uzun süre ayıltmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Bunun üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan şahsa müdahale etti. Sırtından dürtülerek uyandırılan adam, kendisini ayıltmaya çalışan sağlık görevlilerine sinirlenerek tepki gösterdi. Sağlık çalışanlarının durumu sakinleştirerek anlatmalarının ardından, düşmeye bağlı olarak yüzünde ve kafasında yaralar olduğu tespit edilen adam, Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahsın yere yığılma anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş