Samsun’da Akrabasının Elle Tacizine Uğrayan Kadın, Yardım İstedi; Şüpheli Tutuklandı

Samsun’da D.K. isimli kadın, akrabası H.Ö. tarafından tacize uğradığını öne sürerek yardım istedi. D.K. pencereden feryat ederek yardım çağrısı yaptı. H.Ö. tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Samsun'da D.K. isimli kadın, akrabası H.Ö. tarafından tacize uğradığını öne

Misafirlikte Taciz İddiası

Samsun’da bir kadın, akrabasının evine misafir olarak gittiğinde elle tacize uğradığını ileri sürerek yardım talebinde bulundu. İlgili olayın ardından gözaltına alınan şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayın Detayları

İlkadım ilçesinde Adalet Mahallesi’nde yaşanan olayda, 30 yaşındaki H.Ö., 34 yaşındaki akrabası D.K.’nin evine gitmek üzere yola koyuldu. Ancak H.Ö.’nün burada D.K.’ye yönelik taciz hareketinde bulunduğu iddiaları gündeme geldi. D.K. ise saldırıya uğradıktan sonra, H.Ö.’nün elinden kurtulmayı başardı ve 5. katındaki evinin penceresine çıkarak feryat etti. D.A., bu sırada çevredeki vatandaşlardan destek istedi. Panik içerisinde kalan H.Ö. hızla evden kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Polis Ekiplerinin Harekete Geçmesi

Kadın, yaşadığı durumu polise bildirince, güvenlik güçleri hemen harekete geçti. Kısa bir süre içinde H.Ö., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın detayları, toplumda büyük bir yankı uyandırdı.