Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun Canik’te Şüpheli Ölüm: 4 Çocuk Babası Erdoğan Melek Hayatını Kaybetti

    Samsun’un Canik ilçesinde 56 yaşındaki Erdoğan Melek, Demirci Mahallesi’nde yerde hareketsiz bulundu. Eniştesi Murtaza Sağır’ın bildirmesi üzerine gelen ambulans, Melek’in hayatını kaybettiğini belirledi. Savcı ve jandarma olay yerinde inceleme yaptı, cenazesi otopsi için Adli Tıp’a gönderildi. Soruşturma devam ediyor.

    Samsun'un Canik ilçesinde 56 yaşındaki Erdoğan Melek, Demirci Mahallesi'nde yerde

    Samsun’da Şüpheli Ölüm: 56 Yaşındaki Adamın Cesedi Bulundu

    Samsun’un Canik ilçesinde, Demirci Mahallesi’nde meydana gelen şüpheli ölüm olayı, güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

    Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, 56 yaşındaki 4 çocuk babası Erdoğan Melek, Kaleboğazı mevkiinde yerde hareketsiz bir şekilde bulundu. Melek’i bu şekilde gören eniştesi Murtaza Sağır, hemen durumu yetkililere bildirerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Sağır, ardından 55 ABM 351 plakalı aracıyla olay yerine hareket etti ve burada ambulans ekipleriyle buluştu. Ancak, yapılan kontroller sonucu Erdoğan Melek’in hayatını kaybettiği tespit edildi.

    Olay Yeri İnceleme ve Otopsi Süreci Başlatıldı

    Çelikalan Mahallesi’nde ikamet eden Melek’in ölüm nedenini belirlemek için savcı ve jandarma ekipleri inceleme yaptı. Olay yerine gelen yetkililer, detaylı bir soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından Melek’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi.

    Samsun’da yaşanan bu üzücü olayla ilgili soruşturmalar devam ederken, yetkililer halkı bilgilendirmeye devam ediyor.