Salihli’deki Kumar Baskınında 4 Şahıs Yakalandı
Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen bir kumar baskını sonucunda 4 kişi suçüstü yakalanarak işlemlere tabi tutuldu. Kumar oynayan şahıslara toplamda 36.988 TL idari para cezası kesildi.
Baskın Detayları ve Elde Edilen Bulgu
Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halkın huzurunu sağlama hedefiyle yaptıkları uygulamalar sırasında, Kırveli Mahallesi’ndeki bir kahvehanede kumar oynandığı yönünde ihbar aldı. Harekete geçen ekipler, belirtilen kahvehaneye anında baskın yaptı. Yapılan operasyonda 4 kişinin masada kumar oynadığı tespit edilirken, masada bulunan 1.400 TL nakit para ve 32 adet iskambil kağıdına el konuldu.
h2>Kahvehane Sahibi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
Kahvehanenin sahibi hakkında, “Kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak” suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye ise Kabahatler Kanunu çerçevesinde kişi başı 9.247 TL olmak üzere toplamda 36.988 TL idari para cezası uygulandı.
Salihli’de Suçlarla Mücadele Kararlılığı
Salihli’de, suç ve suçlularla mücadelede etkin bir yaklaşım sergilemeye devam edileceği vurgulandı. Alınan önlemler ve operasyonların artarak süreceği belirtildi.