Aksaray Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki doktor sevgilisinin evinde gece saat 1 gibi aşağı düşerek hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'in ölümüyle ilgili soru işaretleri hala ortadan kalkmadı.

Altın Fiyatları Neden Kuyumcularda Daha Yüksek? Altın Fiyatları Neden Kuyumcularda Daha Yüksek?

 

Gözaltına alınan Halil İbrahim A., ifade verdikten sonra serbest kalmıştı.Soruşturma sürerken, Halil İbrahim A. ile çiftin çalıştığı hastanenin mali işler uzmanı ve icra kurulu üyesi olan Çiğdem Ö. gözaltına alındı. Halil İbrahim A. bu kez adli kontrol ile serbest bırakıldı, Çiğdem Özkan ise 'tehdit ve şantaj' suçlamasıyla tutuklandı.

 

Saliha Tuncel'in ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Tuncel ile Halil İbrahim A.'nın 3 yıldır sevgili oldukları, olay günü ikilinin çalıştıkları hastaneden çıkıp, eve geldikleri, dışarıda yemek yedikten sonra da tekrar döndükleri belirtildi.

 

Halil İbrahim A.'nın cep telefona gelen mesaj sonrası ikilinin tartıştıkları, doktorun 'ayrılalım' dedikten sonra odasına girdiği, o sırada Saliha Tuncel'in kendisini balkondan attığı öne sürüldü. Sesi duyup, balkondan bakan Halil İbrahim A.'nın, sevgilisinin düştüğü görünce ev sahibine haber verdiği, ardından polis ve sağlık ekiplerine durumun bildirildiği öğrenildi.

Tutuklanan Çiğdem Özkan'ın ise doktor ve hemşirenin çalıştığı hastanenin sahibi ve başhekimi olan T.C. ile sevgili oldukları belirtildi. Özkan'ın, T.C. ile Saliha Tuncel'in birlikte eve girdiklerine dair görüntülerle hemşireyi tehdit ettiği öne sürüldü.