Sakarya’nın Sapanca İlçesinde Trafik Kazası: 5 Yaralı
Sakarya’nın Sapanca ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir otomobil şarampole devrildi. Olayda, 3 çocuk da dahil olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı.
Kaza Detayları ve Müdahale
Kaza, Kuruçeşme Mahallesi Ünlüce bağlantı yolu üzerinde gerçekleşti. Edinilen verilere göre, 41 yaşındaki Muharrem A. yönetimindeki 41 AOM 125 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada yaralananlar arasında sürücü, eşi Müzeyyen A. ile çocukları Medine, Meryem ve Melek A. bulunuyor. Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri, araçtan çıkarılan yaralılara ilk yardım müdahalelerini gerçekleştirdikten sonra, yaralılar Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis Soruşturması Başlatıldı
Kaza ile ilgili olarak, polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Kazanın oluş nedenleri ve koşulları üzerine araştırmalar sürüyor. Yaralıların sağlık durumlarının ise stabil olduğu bildirildi.
SAKARYA’NIN SAPANCA İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ. KAZADA, 3’Ü ÇOCUK OLMAK ÜZERE TOPLAM 5 KİŞİ YARALANDI.
ŞÜPHELİNİN ADLİ TABİPLİĞE GETİRİLMESİ
HASTANEYE KALDIRILAN F.A., YAPILAN BÜTÜN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ.
NEVŞEHİR’DE İDDİAYA GÖRE KIZ ARKADAŞ KAVGASI SEBEBİ İLE ÇOCUKLAR ARASINDA ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA 1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ.
NEVŞEHİR’DE İDDİAYA GÖRE KIZ ARKADAŞ KAVGASI SEBEBİ İLE ÇOCUKLAR ARASINDA ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA 1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ.