Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sakarya’da Gençler İçin 30 Yeni Spor Sahası İhalesi Nisan’da Gerçekleşiyor

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 10 futbol, 10 basketbol ve 10 voleybol sahası için Nisan ayında ihale düzenleyecek. Başkan Yusuf Alemdar, bu yatırımlarla gençlerin spor yapma imkanlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yeni tesisler, gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlayacak.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 10 futbol, 10 basketbol ve 10 voleybol

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 10 futbol, 10 basketbol ve 10 voleybol sahasının inşası için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. Başkan Yusuf Alemdar, “Tarihi spor yatırımlarımızın başlangıcını yapıyoruz. Nisan ayında yeni tesislerin yapımı için ihale sürecini başlatacağız. İlçelerimize kazandıracağımız bu spor alanları, gençlerimizi sporla buluşturacak” dedi.

    Başkan Yusuf Alemdar, daha önce müjdelenen spor yatırımlarıyla ilgili önemli bir adım attı. Alemdar, Nisan ayı içerisinde 10 futbol, 10 voleybol ve 10 basketbol sahasının yapımı için ihale gerçekleştireceklerini belirterek, gençlere yeni spor tesisleri kazandırmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Sporun gençlerin hayatında yer alması ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına yapılan bu yatırımlar, Sakarya’nın spor tarihine yeni sayfalar ekleyecek.

    Başkan Alemdar, Ankara’dan dönerken Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gelen yatırım desteklerini duyurmuştu. Dört ilçede kapalı spor salonları ve gençlik merkezleri gibi projelerin yanı sıra, her bir ilçede bir spor tesisi olacak şekilde 10 futbol, 10 basketbol ve voleybol sahası inşa edilecek. Ayrıca, Sakaryaspor’un altyapı tesislerinde de sentetik çim zeminlerin yenileneceği açıklandı.

    Sakarya gençliğine en iyi spor imkanlarını sağlamak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan Alemdar, “Başarılı sporcuların yetişmesi için öncelikle tesislerin yapılması gerektiğini sürekli dile getiriyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile Sapanca, Kaynarca, Yenikent ve Erenler’de kapalı spor salonları ile Arifiye’de bir Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi inşa edeceğiz. Ayrıca, gençlerimizin faydalanabileceği 10 yeni futbol, 10 basketbol ve voleybol sahasını Nisan ayında ihaleye çıkarıyoruz. Gençlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.