Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK Mutfak Atölyesi’nde Gençler İtalyan Mutfağını Öğreniyor

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin SAMEK Mutfak Atölyesi, gençlere İtalyan mutfağı eğlencesi sundu. Öğrenciler, lazanya ve tiramisu yaparak farklı kültürleri deneyimleme fırsatı buldu. 14 yaşındaki Azra Duman, hamur açmayı öğrenmenin keyfini yaşarken, Tubanur Çakmak da etkinliği özel bir deneyim olarak değerlendirdi.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin SAMEK Mutfak Atölyesi, gençlere İtalyan mutfağı eğlencesi

    Sakarya’da Gençler İtalyan Mutfağıyla Tanışıyor

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Sanat ve Meslek Edinme Kursları (SAMEK) mutfak atölyesinde bu hafta gençler, İtalyan mutfağının eşsiz lezzetleriyle buluştu. Yaz tatillerini yararlı bir biçimde değerlendirmek isteyen öğrenciler, bu haftaki etkinlikte ‘Lazanya’ ve ‘Tiramisu’ yaparak yeni tatların kapılarını araladılar.

    Öğrenciler Farklı Lezzetleri Denedi

    Öğrenciler, farklı bir kültürün mutfağını yakından tanıma fırsatını buldu. Hazırladıkları bu lezzetlerin tadına bakarak günü tatlandıran gençler, mutfakta keyif dolu anlar yaşadılar. 14 yaşındaki Azra Duman, “Bugün ilk kez lazanya ve tiramisu yapmayı öğrendim. Önceden hiç hamur açmamıştım, bu deneyim benim için oldukça yenilikçi oldu. Lazanya hamurunun daha ince olması gerektiğini burada öğrendim. Her şey çok eğlenceliydi ve başarılı bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

    Diğer bir katılımcı lise öğrencisi Tubanur Çakmak ise, “Tiramisu ve lazanya yapmanın yanı sıra burada olmak çok keyifliydi. Bu deneyim benim için hem eğlenceli hem de özel bir anı oldu” dedi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı