Safranbolu’da bulunan cüzdanın sahibini arayan Hasan Günaydın, yardımseverliğini bir kez daha gösterdi.

Safranbolu’da 68 yaşındaki Hasan Günaydın, kaldırımdan bulduğu cüzdanı üç gündür sahibine ulaştırmaya çalışıyor. Cüzdanın içinde para olduğunu gören Günaydın, yetkililere bilgi vererek geri dönüş bekliyor. Daha önce de benzer bir deneyimi bulunan Günaydın, bulduğu cüzdanın yaşlı birine ait olabileceğini düşünüyor.

Safranbolu'da 68 yaşındaki Hasan Günaydın, kaldırımdan bulduğu cüzdanı üç gündür

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Hasan Günaydın, kaldırımda bulduğu bir cüzdanı sahibine ulaştırmak için çaba harcıyor. Cüzdanın içinde bir miktar para bulunduğunu belirten Günaydın, bu şansı değerlendirmek istiyor.

Üç gün önce annesini Safranbolu Devlet Hastanesi’ne götüren Günaydın, park ettiği aracın yanından geçtiği esnada kaldırımda bir cüzdan gördü. İçeriğini kontrol ettiğinde para bulunduğunu keşfeden Hasan Günaydın, cüzdanı güvence altına alarak sahibini aramaya başladı.

İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklamalarda bulunan Günaydın, cüzdanı bulduktan sonra 3 gündür sahibine ulaşamadığını ifade etti. Bulduğu cüzdanın sahibine ulaşabilmesi için polis merkezine, hastaneye ve yanındaki eczanelere iletişim bilgisi bıraktığını anlatan Günaydın, henüz bir geri dönüş almadığını dile getirdi. “Sahibini bulduğumda mutlu olacağım. Cüzdanın yaşlı birine ait olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Ayrıca, 9 yıl önce İstanbul’da bulduğu altın dolu bir çantayı hatırlatan Hasan Günaydın, o dönemde bir televizyon programına katılarak 6 ay içerisinde çantanın gerçek sahibine ulaştığını ve teslim ettiğini de sözlerine ekledi.