Perşembe’de Filistin’e Destek Amacıyla Hayır Çarşısı Açıldı

1 Min Read

Filistin İçin Hayır Çarşısı Perşembe’de Hizmete Girdi

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, Filistin halkına destek sunmak amacıyla yeni bir hayır çarşısı açıldı.

Filistin’e yönelik destek sağlamak amacıyla Perşembe İmam Hatip Lisesi ve Perşembe Din Görevlileri Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen hayır çarşısının açılışında, Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak da yer aldı. Başkan Albayrak, bu organizasyonun, mazlum coğrafyalarla olan gönül bağlarını kuvvetlendirdiğini dile getirerek, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere minnettar olduğunu ifade etti.

Dayanışma ve Kardeşlik Ruhu

Belediye Başkanı Cihat Albayrak, yaptığı konuşmada, “Bu tür anlamlı etkinliklerin, mazlum coğrafyalarla olan birlikteliğimizi güçlendirdiğini düşünüyorum. Dayanışma ve kardeşlik ruhumuzu daha da pekiştiren bu organizasyonlar için herkesin katkı sağlaması önemli. Perşembe Belediyesi olarak her zaman iyilik ve paylaşmanın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler, ilçemizde toplumsal duyarlılığın artmasına ve dayanışma kültürünün güçlenmesine katkıda bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Organizasyon, yerel topluluğun Filistin halkıyla dayanışmayı artırma hedefini desteklemesi açısından büyük bir önem taşıyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version