Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Pendik’te Alkollü Sürücü Park Halindeki Araçlara Çarptı, 7 Araç Hasar Gördü

    Pendik’te 7 Aralık’ta meydana gelen kazada Alparslan Koç’un aracı, alkollü sürücü tarafından park halindeyken çarpıldı. Alkollü sürücü, 3.2 promil alkollü çıkarken, 7 araçta maddi hasar oluştu. Olay sırasında çevre sakinleri sürücüye müdahale etti.

    Pendik'te 7 Aralık'ta meydana gelen kazada Alparslan Koç'un aracı, alkollü

    **Pendik’te Park Halindeki Araçlara Çarpan Sürücü Büyük Panic Yarattı**

    Pendik’te meydana gelen bir trafik kazasında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki araçlar hasar gördü. Olayda toplamda yedi araç zarar görürken, sürücünün çarpma sonrası olay yerinden uzaklaşıp geri döndükten sonra aynı araca çarpması dikkat çekti. Araç sahibi Alparslan Koç, olay anını gözler önüne seren detayları paylaştı.

    Kaza Anı ve Detaylar

    Kaza, 7 Aralık akşam saatlerinde Pendik Kurtköy’de gerçekleşti. İddialara göre, bir sürücü henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü direksiyon kontrolünü kaybetti. Alkollü olduğu belirtilen bu sürücü, hızla geri geri giderek bir aracın park etmesine engel oldu. Çarpmanın etkisiyle çevredeki vatandaşlar büyük bir şok yaşarken, kazaya sebep olan sürücü bir süre sonra olay yerinden ayrıldı.

    Bununla da kalmayan sürücü, geri döndüğünde bir kez daha aynı araca çarparak durumu daha da kötüleştirdi. Olay sırasında, birçok site sakini dışarı çıkarak müdahale etmek istese de, sürücü direnç gösterdi. Yaşanan anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

    Tanıkların İfadeleri

    Alparslan Koç, kazaya karışan aracın sahibi olarak yaşadığı durumu şöyle aktardı: “Sokak ortasında 20 km hızla ilerliyordum. Gerideki araç, alkol etkisi altında olduğunu anladığımız bir şekilde, büyük ihtimalle ne yaptığını bilmiyordu. Önce arabama vurdu, ardından 3-4 başka araca da çarptı. Sonrasında olay yerinden uzaklaşıp tekrar geri geldi. Biz de başka araçlara çarpmaya devam etmesini engellemek için müdahalede bulunduk. Araçtan inmeyi reddetti, bizlere hakaretler etti. Toplamda 11 kişiyiz ve hepimiz şikayetçi olduk. Alkollü bir sürücünün neden olduğu bu kaza, sonuçları itibarıyla oldukça büyük bir tehlike taşıyordu.”

    Kazanın ardından yetkililer, sürücünün alkol seviyesinin 3.2 promil olduğunu açıklayarak, olası yaptırımların daha da artabileceğine dikkat çekti.